Onderhoudsafspraak maken

  1. 1
    Kies je onderhoud
  2. 2
    Je gegevens
  3. 3
    Plan je afspraak

Kies je onderhoud

Banden

Bandenwissel

Een bandenwissel bij Bandenservice Flakkee houdt in; Een complete wissel (incl velgen). Ook is het mogelijk om alleen de banden te wisselen. Dit noemen we een losse wissel. Omdat dit meer werk is, hanteren we een andere prijs dan een complete wissel. Informeer bij de vestiging naar de exacte prijs.
Prijzen zijn exclusief bandenopslag

Uitlijnen

Uitlijnen is een specialisme waarbij de velgen zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen.

Balanceren

Ik wil graag mijn banden laten balanceren (� 19,95 incl btw per band - 4 banden).

Onderhoud

Kleine beurt (Ma-Vrij)

Tijdens een kleine beurt wordt je auto op onder andere ca. 20 vitale functies nauwkeurig onderzocht. Daarnaast wordt het oliefilter vervangen en de olie ververst. De prijs van een kleine beurt hangt af van het type auto waarin je rijdt. Als je een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, maken we altijd vooraf een heldere prijsopgave. Liever eerst een prijsindicatie? Neem dan contact op met filiaal.

Grote beurt incl. gratis APK (Ma-Vrij)

Bij een grote beurt wordt je auto gecontroleerd op alle essentiële onderhoudspunten. Wij vervangen de filters en bougies en vullen de vloeistoffen bij. Uiteraard verversen we de olie. Bij een grote beurt kijken we ook of de distributieriem vervangen moet worden. De prijs van een grote beurt hangt af van het type auto waarin je rijdt. Als je een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, maken we altijd vooraf een heldere prijsopgave. Liever eerst een prijsindicatie? Neem dan contact op met ons filiaal.

Carcheck

Wij controleren alle essentiële onderdelen van jouw auto en letten daarbij extra op onderdelen die in de winter extra belangrijk zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan de accu, de verlichting, de ruitenwissers en het profiel van je banden.

Airco controle

Bandenservice Flakkee raadt aan de airco één keer per jaar te laten controleren. Tijdens de controlebeurt wordt onder andere aandacht besteed aan het functioneren van de airco, het testen van de capaciteit, het controleren van de uitstroomtemperatuur, het visueel controleren op lekdichtheid en het controleren van de condenswaterafvoer en de elektrische aansluitingen in de motor. De controlebeurt is exclusief eventueel onderhoud. Indien gewenst kunnen de kosten van de onderhoudsbeurt opgevraagd worden.

Reparatie

Remmen (gratis controle)

Het is van levensbelang om uw volledige remsysteem regelmatig te controleren. Voor het vervangen van remblokken en schijven werkt Bandenservice Flakkee uitsluitend met kwaliteitsmerken. Alleen dan ben je verzekerd van een veilig functionerend remsysteem.

Verlichting

In de winter zijn de dagen kort en is het geregeld slecht weer. Daarom is het belangrijk om in deze periode goed zicht te hebben en goed gezien te worden. Zorg dus dat de verlichting van je auto in orde is. Wij kunnen uw verlichting controleren en, indien nodig, vervangen.

Electronica

Er zit steeds meer electronica in moderne auto's. Bandenservice Flakkee is in staat je auto uit te lezen en de meeste problemen te verhelpen.

Auto reparatie

Alle overige werkzaamheden.

Geselecteerde service

Kies je onderhoud

  • Betaal bij jouw vestiging