Auto onderhoud

Elk jaar vraagt je auto om een onderhoudsbeurt. Dit is absoluut noodzakelijk zodat je niet plotseling voor verrassingen komt te staan. Maar welk onderhoud kan je precies laten uitvoeren bij ons?

Grote onderhoudsbeurt auto 
Een grote onderhoudsbeurt geeft je een volledig inzicht in de technische staat van je auto. We vervangen filters en bougies, controleren we de distributieriem, uitlaat en banden en vullen we alle vloeistoffen bij.

Kosten onderhoudsbeurt
Wat een onderhoudsbeurt kost is afhankelijk van het soort onderhoud en het type en bouwjaar van je auto. Bij ons ben je verzekerd van een eerlijke en scherpe prijs voor onderhoud door gecertificeerde monteurs. Neem contact op en ontvang direct een offerte op maat.

Kleine beurt auto
Voorkom verrassingen door regelmatig een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Wij controleren bijvoorbeeld de verlichting, banden, remblokken en uitlaatsysteem. Ook verversen we de olie en ruitenvloeistof.

Merkonderhoud
Minstens zo goed als bij de dealer, maar dan scherper geprijsd. Met onze ruime ervaring zijn wij specialist in onderhoud voor alle merken.

Airco-onderhoud auto
Om schimmels tegen te gaan en reparaties te voorkomen, is onderhoud van je airco belangrijk.

Overig onderhoud en reparaties
Geen volledige onderhoudsbeurt, wel controle op één of meer onderdelen? Of het nu gaat om het vervangen van de distributieriem of een controle op je remmen. 

 

Wij hanteren de algemene voorwaarden van de VACO