Bandenbeheer

Altijd 100% inzicht

Geen omkijken meer naar de banden. Wij zorgen middels een vaste all-in prijs per kilometer voor een gegarandeerde kostenbesparing.

Steeds meer vervoerders willen hun aandacht volledig richten op hun core business en niet op bijzaken zoals het bandenbeleid. Bandenservice Flakkee biedt een concept aan in de vorm van een km onderhoudscontract, waarbij de klant een vaste all-in prijs per kilometer betaalt voor de banden en alles wat daar mee te maken heeft. De klant heeft dan geen omkijken meer naar de banden.

VERLAAG UW CO2-FOOTPRINT MET HET JUISTE BANDENBEHEER
Voer je liever zelf je bandenbeheer uit? Wij zijn flexibel en kunnen je op elk gewenste manier van dienst zijn. Van volledige ontzorging tot ‘pay as you go’.

Wat kunnen wij voor je betekenen? Neem contact op met Bandenservice Flakkee.

PECHSERVICE 24/7
Als transporteur kun je het niet veroorloven om stil te staan. Bandenpech is natuurlijk bijna niet te voorspellen. Mocht het onverhoopt toch gebeuren, staan wij klaar met onze pechservice.

Bandenservice Flakkee staat 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor je klaar in het geval van bandenpech. Door te bellen met nummer +31187497575 word je snel en vakkundig geholpen en zorgen wij er voor dat je snel weer de weg op kunt. Bel je buiten kantoortijden, dan krijg je een keuzemenu en kunnen wij je ook snel weer op weg helpen.